CURSURI

Conform ordonanțelor emise de către autorități, în această perioadă sediul școlii noastre este închis. Având în vedere atât restricțiile impuse în ceea ce privește starea de urgență și siguranța tuturor, administrația școlii a decis ca din data de 23 martie 2020 toate tipurile de curs să se desfășoare în spațiul virtual cu ajutorul aplicațiilor Zoom și Google Classroom Foloseste-ti timpul în mod util și învață o limbă străină folosind tehnologia. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii cu privire la ofertele noastre.

Germană

Schema minunată, bogată și importantă a limbii germane este relativ ușor de învățat. Esența metodei noastre esta ca cursantul să nu perceapă limba germană ca o ”materie școlară”.  Metoda noastră presupune o abordare unică în învățarea acestei limbi, înlocuind ideea de “materie școlară” cu un proces plăcut și practic.

Engleză

Este o limbă în continuă dezvoltare. Ca să te descurci în secolul 21 fără discuții trebuie să înveți engleză.

Franceză

Când te întreabă cineva ce limbi străine vorbești, poți spune cu mândrie: franceză! Spunând „bonjour” într -o patiserie franceză ziua ta ar putea începe minunat.

TABERE

Una dintre provocările existente în actul predării, la nivelul copiiilor este crearea de spații/situații/ împrejurări în care ei să poată utiliza limba învățată. Acestea sunt proiecte complexe, ce nu pot fi cuprinse în 2 ore pe săptămână. Din acest motiv am început să organizăm tabere.

În taberele noastre se învață lucruri cotidiene într-o limbă străină. Mergem la cumpărături, la piață chiar, facem prăjituri, gătim, călătorim și cântăm cu acompaniament muzical. Important este ca acești copii folosească vocabularul deja însușit sau să reorganizeze informațiile deja cunoscute. Aici comunicarea este pe primul loc. Principalul nostru țel este de-a elimina teama de a greși, să încurajăm comunicarea și să corectăm pronunția. Dacă îi întrebăm pe copii despre taberele noastre, ei vor răspunde: “ne jucăm” însă sub forma acestui joc noi punem în practică o mulțime de informații și noțiuni gramaticale.  Dacă copii se distrează înseamnă că tabăra este bună, iar noi putem afirma acest lucru cu privire la taberele pe care le organizăm.

PACHETE PENTRU FIRME

Cursurile noastre nu se desfășoară doar în incinta sediului nostru, ci organizăm cursuri și pentru firme, instituții sau pentru alte organizații, deoarece școala noastră oferă servicii de calitate și de încredere și în domeniul afacerilor pentru limbile engleză, germană, franceză și română. Înaintea începerii oricărui curs oferim teste de încadrare pe baza căruia cursanții se grupează conform nivelului lor de cunoștințe.

Cursuri generale de limbă

În cadrul cursurilor generale de limbă este la fel de importantă însușirea corectă a bazei gramaticale, a dezvoltării vocabularului și abilităților de limbă ( vorbire, înțelegerea textului auzit, înțelegerea textului citit și scris). Nivelele de limbă A1, A2, B1, B2, C1 sunt conforme cu nivelele de limbă din cadrul European comun de referință (CEF).

Cursuri speciale

Bazele gramaticii/ Întreținerea cunoștințelor deja acumulate/ Traininguri de comunicare

Aceste cursuri sunt  personalizate în funcție de cerințele și preferințele cursanților, fie de a pune bazele gramaticii, fie de a întreține cunoștințele deja acumulate sau chiar comunicare în limba străină dorită.

Cursuri de specialitate

Aici accentul se pune pe limbajul de specialitate (limbaj antreprenorial,organizațional, industrial, comercial, IT, etc). pentru însușirea limbajului de specialitate este necesară cunoașterea limbii respective, cel puțin la nivel intermediar (B1/B2.)

TRADUCERI

Bazându – ne pe o experiență de 10 ani în domeniu, realizăm și traduceri cu mult profesionalism și responsabilitate. Printre clienții noștri se numără atât persoane fizice cât și juridice, instituții. Majoritatea dintre ei revin periodic, ceea ce oferă garanție și pentru clienții noi.

0
Documente traduse
0
TEXTE DE SPECIALITATE TRADUSE
0
TIPIZATE TRADUSE