Kedves diákjaink, a hatóságok által kiadott rendelkezések értelmében, székhelyünk jelenleg határozatlan ideig zárva lesz. Ennek ellenére felkészülten várjuk új beiratkozóinkat, iskolánk ebben a helyzetben is körültekintően jár el, ugyanis 2020 március 23.-tól minden tanfolyamunk élőben, a virtuális térben zajlik, a Zoom és Goggle Classroom alkalmazások segítségével. Jelentkezz te is, hogy ne maradj le szuper akciónkról!​

TANFOLYAMOK

Német

A német nyelv gyönyörű, gazdag és fontos, sémája aránylag egyszerű, jól és könnyen kombinálható. Módszerünk lényege, hogy a nyelvet tanuló ne ” tantárgyként” tekintsen a német nyelvre.

Angol

Egy nyelv, ami még mindig fejlődik. Nincs mese: ahhoz, hogy megértsd a 21. századot, meg kell tanulnod angolul.

Francia

Hatalmas büszkeséget jelenthet az, mikor megkérdezik, milyen nyelvet beszélsz, s te azt mondod, franciát.  Sokkal jobban indulhat a napunk, ha „bonjour”-ral köszönünk a francia pékségben.

A gyerekekkel való tanulás egyik kihívása, hogy akadjon elég alkalom, ahol használhatják a nyelvet, amit tanulnak. Ezek komplex projektek, amik nem férnek bele a heti két órába. Így született meg az igény, hogy táborokat szervezzünk.

CSOMAGOK CÉGEKNEK

Általános

Az általános nyelvtanfolyamokon egyforma fontossággal bír a nyelvtani alapok elsajátítása, a szókincsfejlesztés és a nyelvi készségek (beszédkészség, hallás utáni szövegértés, olvasási készség, íráskészség) fejlesztése. Szintrendszerünket az Európa Tanács nyelvi szintjeihez (KER) igazítottuk: A1, A2, B1, B2, C1

Speciális képzések

Nyelvtani rendszerező, szinten tartó nyelvtanfolyam vagy kommunikációs tréningek, melyeket az igényeknek megfelelően, személyre szabjuk, annak függvényében, hogy mire van szükség: pontra tenni a nyelvtani ismereteket, szinten tartani a már meglévő tudást vagy éppenséggel, csak és kizárólag, beszélni a célnyelven.

Szakmai nyelvtanfolyamok

A hangsúly, itt, a szaknyelven van (üzleti, irodai, ipari, banki, kereskedelmi, IT stb.). Bármilyen szaknyelv elsajátításához és helyes használatához szükséges a célnyelv legalább középfoku (B1/B2) ismerete.

FORDÍTÁSOK

Évtizedes tapasztalatra támaszkodva szakértelemmel és felelősséggel foglalkozunk fordítással. Megrendelőink között megtalálhatók magánemberek, vállalatok, intézmények egyaránt, a megrendelőink többsége visszatérő ügyfelünk, amely garancia az új megrendelők számára is.

Nyelvek: magyar, német, angol, francia

0
Lefordított dokumentum
0
Szakszöveg fordítása
0
Lefordított formanyomtatvány