Kedves diákjaink, a hatóságok által kiadott rendelkezések értelmében, székhelyünk jelenleg határozatlan ideig zárva lesz. Ennek ellenére felkészülten várjuk új beiratkozóinkat, iskolánk ebben a helyzetben is körültekintően jár el, ugyanis 2020 március 23.-tól minden tanfolyamunk élőben, a virtuális térben zajlik, a Zoom és Goggle Classroom alkalmazások segítségével. Jelentkezz te is, hogy ne maradj le szuper akciónkról!​

TANFOLYAMOK

Német

A német nyelv gyönyörű, gazdag és fontos, sémája aránylag egyszerű, jól és könnyen kombinálható. Módszerünk lényege, hogy a nyelvet tanuló ne ” tantárgyként” tekintsen a német nyelvre.

Angol

Egy nyelv, ami még mindig fejlődik. Nincs mese: ahhoz, hogy megértsd a 21. századot, meg kell tanulnod angolul.

Francia

Hatalmas büszkeséget jelenthet az, mikor megkérdezik, milyen nyelvet beszélsz, s te azt mondod, franciát.  Sokkal jobban indulhat a napunk, ha „bonjour”-ral köszönünk a francia pékségben.

Román

Országunkban a román nem tekinthető idegen nyelvnek, mivel nem csak az iskolában vagy nyelvtanfolyamokon találkozunk vele. Inkább beszélhetünk második vagy környezeti nyelvről.

TÁBOROK

A gyerekekkel való tanulás egyik kihívása, hogy akadjon elég alkalom, ahol használhatják a nyelvet, amit tanulnak. Ezek komplex projektek, amik nem férnek bele a heti két órába. Így született meg az igény, hogy táborokat szervezzünk.

Nálunk a táborban hétköznapi dolgokat művelünk idegen nyelven. Bevásárolunk, piacra megyünk, sütünk, főzünk, utazunk, hangszeres kísérettel énekelünk. A lényeg, hogy minél változatosabb formában használják a már tanultakat, vagy átrendezzük a már tanult információkat. Ilyenkor az elsődleges szerep a beszédnek jut. Oldjuk a hibázástól való félelmet, bátorítjuk a beszélgetést, javítjuk a kiejtési hibákat. A gyerekeket kérdezve, mi csak játszunk, de közben millió kis nyelvtani szerkezetet teszünk a helyére. A jó tábor az, ahol szórakozik a gyerek és a mi táboraink ilyenek. 

CSOMAGOK CÉGEKNEK

Általános

Az általános nyelvtanfolyamokon egyforma fontossággal bír a nyelvtani alapok elsajátítása, a szókincsfejlesztés és a nyelvi készségek (beszédkészség, hallás utáni szövegértés, olvasási készség, íráskészség) fejlesztése. Szintrendszerünket az Európa Tanács nyelvi szintjeihez (KER) igazítottuk: A1, A2, B1, B2, C1

Speciális képzések

Nyelvtani rendszerező, szinten tartó nyelvtanfolyam vagy kommunikációs tréningek, melyeket az igényeknek megfelelően, személyre szabjuk, annak függvényében, hogy mire van szükség: pontra tenni a nyelvtani ismereteket, szinten tartani a már meglévő tudást vagy éppenséggel, csak és kizárólag, beszélni a célnyelven.

Szakmai nyelvtanfolyamok

A hangsúly, itt, a szaknyelven van (üzleti, irodai, ipari, banki, kereskedelmi, IT stb.). Bármilyen szaknyelv elsajátításához és helyes használatához szükséges a célnyelv legalább középfoku (B1/B2) ismerete.

FORDÍTÁSOK

Évtizedes tapasztalatra támaszkodva szakértelemmel és felelősséggel foglalkozunk fordítással. Megrendelőink között megtalálhatók magánemberek, vállalatok, intézmények egyaránt, a megrendelőink többsége visszatérő ügyfelünk, amely garancia az új megrendelők számára is.

Nyelvek: román, magyar, német, angol, francia

0
Lefordított dokumentum
0
Szakszöveg fordítása
0
Lefordított formanyomtatvány